Ухвала
від 03.01.2013 по справі 437/16/13- к
ЛЕНІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЛУГАНСЬК

Справа №437/16/13/к

УХВАЛА

про проведення обшуку

м. Луганськ 03 січня 2013 року

Слідчий суддя Ленінського районного суду міста Луганська: Антоненко М.В., при секретарі Бітківській О.О., за участю слідчого СВ Ленінської МДПІ у м. Луганську ст. лейтенанта податкової міліції ОСОБА_1, розглянув винесене в кримінальному провадженні № 3201203000000002 від 21.11.2012 року, слідчим слідчого відділу Ленінської МДПІ у м. Луганську ст. лейтенантом податкової міліції ОСОБА_1 і погоджене старшим прокурором прокуратури Ленінського району м. Луганська ОСОБА_2, клопотання про проведення обшуку за адресою: м. Луганськ, вул. Новосьолова, буд. 2 «А», за місцем реєстрації ТОВ "Лекскар" (25363896), з метою відшукання та вилучення документів фінансово - господарської діяльності ТОВ "Лекскар" (25363896), а також підприємства ПП «Альянсмашагротранс»(37057712), статутних, реєстраційних документів та печаток вищевказаних суб'єктів підприємницької діяльності, системних блоків комп'ютерів і інших носіїв інформації, що містять вищевказані документи в електронному виді; грошових коштів, здобутих злочинним шляхом, цінностей які в подальшому можуть забезпечити можливий цивільний позов, а також інших предметів й документів, що мають значення для встановлення істини, а також з метою забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування.

Перевіривши надані документи, заслухавши думку слідчого СВ Ленінської МДПІ у м. Луганську ст. лейтенанта податкової міліції ОСОБА_1,-

В С Т А Н О В И В:

У клопотанні органу досудового слідства зазначено, що слідчим відділом Ленінської МДПІ в м. Луганську ДПС у Луганській області проводиться досудове розслідування по кримінальному провадженню № 3201203000000002 від 21.11.2012 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 205 КК України.

В ході досудового розслідування встановлено, 15.04.2010 року ОСОБА_3, без мети зайняття підприємницькою діяльністю, з метою здійснення незаконної діяльності з надання послуг по ухиленню від сплати податків, зареєстрував ПП «Альянсмашагротранс»у державного реєстратора виконавчого комітету Луганської міської ради, призначив себе директором вказаного підприємства, та поставив його на податковий облік у Ленінській МДПІ у м. Луганську.

Після чого, протягом 2010 - 2011 років ОСОБА_3 надавав послуги з незаконного формування податкового кредиту з податку на додану вартість та завищенню валових витрат іншим суб'єктам підприємницької діяльності, шляхом здійснення фінансових операцій через банківські рахунки без виконання будь -якої фактичної господарської діяльності та складав при цьому підробні первинні документи.

Також, встановлено, що документи фінансово-господарської діяльності ПП «Альянсмашагротранс», а також підприємств- контрагентів, системні блоки комп'ютерів і інші носії інформації, що містять вищевказані документи в електронному виді; грошові кошти, здобуті злочинним шляхом, цінності, які в подальшому можуть забезпечити можливий цивільний позов, а також інші предмети й документи, що мають значення для встановлення істини у справі, можуть перебувати за адресою реєстрації та фактичного розташування цих підприємств.

З метою відшукання та вилучення документів фінансово -господарської діяльності ТОВ "Лекскар" (25363896), а також підприємства ПП «Альянсмашагротранс»(37057712); системних блоків комп'ютерів і інших носіїв інформації, що містять вищевказані документи в електронному виді; грошових коштів здобутих злочинним шляхом, цінностей, які в подальшому можуть забезпечити можливий цивільний позов, а також інших предметів й документів, що мають значення для встановлення істини у справі, можуть перебувати у приміщенні за адресою: м. Луганськ, вул. Новосьолова, буд. 2 «А», за місцем реєстрації ТОВ "Лекскар" (25363896).

Таким чином, у слідства є достатні підстави вважати, що дані предмети та документи можуть перебувати за вказаною адресою.

У клопотанні органу досудового слідства ставиться питання про проведення обшуку по вищевказаній адресі, з метою знайдення та вилучення документів бухгалтерського обліку й звітності вказаних суб'єктів фінансово-господарської діяльності, системних блоків комп'ютерів і інших носіїв інформації, що містять вищевказані документи в електронному виді, а також інших предметів і документів, що мають значення для встановлення істини в справі в тому числі грошових коштів та інших цінностей, які були здобуті злочинним шляхом.

Вивчивши матеріали кримінального провадження, суть клопотання, суд прийшов до висновку про наявність в матеріалах кримінального провадження достатніх даних, що дають органу досудового слідства підстав вважати, що в приміщенні за даною адресою можуть знаходитись зазначені предмети й документи, що мають значення для встановлення істини, а також з метою забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст. 110, 234, 235, 370, 372 КПК України, -

УХВАЛИВ:

провести обшук за адресою: м. Луганськ, вул. Новосьолова, буд. 2 «А», за місцем реєстрації ТОВ "Лекскар" (25363896), з метою відшукання та вилучення документів фінансово - господарської діяльності ТОВ "Лекскар" (25363896), що відображають фінансово - господарську діяльність з ПП «Альянсмашагротранс»(37057712), статутних, реєстраційних документів та печаток вищевказаних суб'єктів підприємницької діяльності, системних блоків комп'ютерів і інших носіїв інформації, що містять вищевказані документи в електронному вигляді; грошових коштів, здобутих злочинним шляхом, цінностей які в подальшому можуть забезпечити можливий цивільний позов, а також інших предметів й документів, що мають значення для встановлення істини, а також з метою забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування.

Для організації виконання ухвалу направити слідчому слідчого відділу Ленінської МДПІ у м. Луганську ст. лейтенанту податкової міліції ОСОБА_1

Строк дії ухвали, не може перевищувати одного місяця з дня її ухвалення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя: М.В. Антоненко

Дата ухвалення рішення03.01.2013
Оприлюднено22.01.2014

Судовий реєстр по справі —437/16/13- к

Ухвала від 03.01.2013

Кримінальне

Ленінський районний суд м. Луганськ

Антоненко М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні