Постанова
від 08.01.2013 по справі 587/68/13- к
СУМСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Копія

Справа № 587/68/13- к

1-кс/587/4/13

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про н а д а н н я д о з в о л у на п р о в е д е н н я о б ш у к у

08 січня 2013 року Сумський районний суд Сумської області під головуванням слідчого - судді Клочко Б.М., при секретарі Скрипка -Соіна О.О., з участю слідчого СВ Сумського РВ УМВС України в Сумській області ОСОБА_1, розглянувши у закритому судовому засіданні в м. Суми клопотання слідчого СВ Сумського РВ УМВС України в Сумській області про надання дозволу на проведення обшуку,

В с т а н о в и в:

Слідчий СВ Сумського РВ УМВС України в Сумській області ОСОБА_1 звернувся до суду з клопотанням про проведення обшуку, посилаючись на те, що 17.12.12 року до чергової частини Сумського РВ УМВС від ДІМ Сумського РВ надійшов рапорт про звернення голови Юнаківської сільради Сумського району ОСОБА_2, який повідомив, що ОСОБА_3, мешканка с. Юнаківка, Сумського району, вул. Сумська 13, за місцем мешкання здійснює придбання металобрухту.

Відповідно до показань ОСОБА_4, ОСОБА_5, ОСОБА_6 - ОСОБА_3 скуповує брухт чорних металів у населення, після чого зберігає його за місцем свого проживання.

Відповідно до довідки комунального підприємства «Сумське міське бюро технічної інвентаризації»домоволодіння за адресою с. Юнаківка вул. Сумська 13 належить ОСОБА_7. Відповідно до довідки з сільської ради, за адресою с. Юнаківка, Сумського району, вул. Сумська 13, зареєстрована ОСОБА_3, яка проживає разом з співмешканцем. Відповідно до довідки адресного бюро ВПР ГРФО УДМС України в Сумській області ОСОБА_3 проживає за адресою ІНФОРМАЦІЯ_1.

З метою фіксації відомостей про факти здійснення незаконних операцій з металобрухтом, відшукання брухту, придбаного у населення без відповідного на те дозволу (ліцензії), виникла необхідність у проведенні обшуку у ОСОБА_3, за адресою: Сумський район, с. Юнаківка вул. Сумська 13. Під час обшуку планується відшукати брухт чорних металів, який був придбаний у населення без відповідного на те дозволу та зберігається на території домоволодіння.

За таких обставин є необхідність в проведенні обшуку у ОСОБА_3, мешакючої за адресою: Сумський район, с. Юнаківка вул. Сумська 13.

Заслухавши пояснення слідчого, вивчивши матеріали справи, суд вважає, що клопотання є обґрунтованим і підлягає задоволенню, так як є підстави вважати, що за вказаною адресою можуть знаходитись металеві вироби, здобуті незаконним шляхом.

На підставі викладеного, керуючись 234-235 КПК України , суд -

У Х В А Л И В:

Надати дозвіл на обшук у всіх житлових і побутових приміщеннях домоволодіння за адресою: Сумська область, Сумський район, с. Юнаківка, вул. Сумська, 13, в якому проживає ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_2, з метою відшукання брухту чорних металів, який був придбаний у населення без відповідного на те дозволу та зберігається на території даного домоволодіння.

Ухвала діє до 08 лютого 2013 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя (підпис)

З оригіналом згідно

Суддя Б.М.Клочко

Дата ухвалення рішення08.01.2013
Оприлюднено22.01.2014
Номер документу28459986

Судовий реєстр по справі —587/68/13- к

Ухвала від 08.01.2013

Сумський районний суд Сумської області

Клочко Б. М.

Постанова від 08.01.2013

Сумський районний суд Сумської області

Клочко Б. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні