Ухвала
від 08.01.2013 по справі 587/66/13-к
СУМСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 587/66/13- к

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

08 січня 2013 рокуСумський районний суд Сумської області під головуванням слідчого судді Куца В.І. , при секретарі Домненко Н.І., з участю слідчого СВ Сумського РВ УМВС України в Сумській області ОСОБА_1. розглянувши у відкритому судовому засіданні в м.Суми клопотання слідчого СВ Сумського РВ УМВС України в Сумській області про надання дозволу на проведення обшуку,

В с т а н о в и в:

18.12.2012 року до Сумського РВ УМВС України в Сумській області від ДІМ Сумського РВ надійшла інформація про те, що ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, за місцем свого проживання за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_2 здійснює незаконні операції по придбанню металобрухту від населення без відповідного на те дозволу (ліцензії).

Відповідно до показань ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_3, ОСОБА_2 скуповує брухт чорних металів у населення, після чого зберігає його за місцем свого проживання.

Відповідно до довідки КП«Сумське міське бюро технічної інвентаризації»будинковолодіння за адресою с. Новоселиця вул. Петровського 24 належить ОСОБА_5. Відповідно до довідки з сільської ради ОСОБА_2 проживає разом з дружиною ОСОБА_5, донькою ОСОБА_6 Відповідно до довідки адресного бюро ВПР ГРФО УДМС України в Сумській області ОСОБА_2 проживає за адресою ІНФОРМАЦІЯ_3.

З метою фіксації відомостей про факти здійснення незаконних операцій з металобрухтом, відшукання брухту, придбаного у населення без відповідного на те дозволу (ліцензії), виникла необхідність у проведенні обшуку у ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, за адресою: Сумський район, с. Новоселиця, вул. Петровського, буд. 24. Під час обшуку планується відшукати брухт чорних металів, який був придбаний у населення без відповідного на те дозволу та зберігається на території домоволодіння.

За таких обставин є необхідність в проведенні обшуку у ОСОБА_2 проживаючого за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_4.

На підставі викладеного, керуючись 234-235 КПК України , суд

ухвалив:

Дати дозвіл на обшук у домоволодінні: житловому будинку і прилеглих господарських будівлях та його територіях за місцем мешкання ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_5 за адресою с. Новоселиця, вул..Петровського,24 Сумського району Сумської області.

Ухвала діє до 08 лютого 2013 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.І.Куц

Дата ухвалення рішення08.01.2013
Оприлюднено22.01.2014

Судовий реєстр по справі —587/66/13-к

Ухвала від 08.01.2013

Кримінальне

Сумський районний суд Сумської області

Куц В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні