Ухвала
від 08.01.2013 по справі 587/67/13-к
СУМСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 587/67/13- к

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

08 січня 2013 рокуСумський районний суд Сумської області під головуванням слідчого судді Куца В.І. , при секретарі Домненко Н.І., з участю слідчого СВ Сумського РВ УМВС України в Сумській області ОСОБА_1. розглянувши у відкритому судовому засіданні в м.Суми клопотання слідчого СВ Сумського РВ УМВС України в Сумській області про надання дозволу на проведення обшуку,

В с т а н о в и в:

17.12.12 до чергової частини Сумського РВ УМВС від ДІМ Сумського РВ надійшов рапорт про те, що звернувся голова Юнаківської сільради Сумського району ОСОБА_2 та повідомив, що ОСОБА_3 мешканець с. Юнаківка, Сумського району, вул. Ульянова, 43, за місцем мешкання здійснює придбання металобрухту.

Відповідно до показань ОСОБА_4, ОСОБА_5, ОСОБА_6, ОСОБА_3 скуповує брухт чорних металів у населення, після чого зберігає його за місцем свого проживання.

Відповідно до довідки КП «Сумське міське бюро технічної інвентаризації»будинковолодіння за адресою с. Юнаківка вул. Ульянова 43 належить ОСОБА_7. Відповідно до довідки з сільської ради за адресою с. Юнаківка, Сумського району, вул. Ульянова, 43 зареєстрований ОСОБА_3, який проживає разом з дружиною ОСОБА_8, сином ОСОБА_3. Відповідно до довідки адресного бюро ВПР ГРФО УДМС України в Сумській області ОСОБА_3 зареєстрований за адресою ІНФОРМАЦІЯ_1.

З метою фіксації відомостей про факти здійснення незаконних операцій з металобрухтом, відшукання брухту, придбаного у населення без відповідного на те дозволу (ліцензії), виникла необхідність у проведенні обшуку у ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_2, за адресою: Сумський район, с. Юнаківка вул. Ульянова 43. Під час обшуку планується відшукати брухт чорних металів, який був придбаний у населення без відповідного на те дозволу та зберігається на території домоволодіння.

За таких обставин є необхідність в проведенні обшуку у ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_2, проживаючого за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_3.

На підставі викладеного, керуючись 234-235 КПК України , суд

ухвалив:

Дати дозвіл на обшук у домоволодінні: житловому будинку і прилеглих господарських будівлях та його території за місцем мешкання ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_4 за адресою с.Юнаківка, вул..Ульянова, 43 Сумського району Сумської області.

Ухвала діє до 08 лютого 2013 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.І.Куц

Дата ухвалення рішення08.01.2013
Оприлюднено22.01.2014

Судовий реєстр по справі —587/67/13-к

Ухвала від 08.01.2013

Кримінальне

Сумський районний суд Сумської області

Куц В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні