Ухвала
від 04.01.2013 по справі 444/2/13- к
ЖОВКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 444/2/13- к

Провадження № 1-кс/444/4/2013

УХВАЛА

судового засідання

04 січня 2013 року Жовківський районний суд Львіської області у складі :

головуючого судді Зеліско Р. Й.

при секретарі Романишин О.В., з участю прокурора Прокуратури Жовківського району Бенко М.М., слідчого СВ Жовківського РВ ГУМВСУ капітана міліції Ковальського М.І., розглянув клопотання слідчого СВ Жовківського РВ ГУ МВСУ у Львівській області про проведення обшуку в житлі чи іншому володінні особи,-

В С Т А Н О В И В:

19.12.2012.року, в період часу з 21 год. 30 хв. по біля 22 год. 30 хв., в с. Городжів Жовківського району Львівської області, невідомий водій, невстановленого автомобіля, рухаючись по вулиці Центральна, вчинив наїзд на пішохода ОСОБА_2. В наслідок даної ДТП потерпілий ОСОБА_2 отримав перелом кульшового суглобу.

Проведеним досудовим розслідуванням у даному кримінальному провадженні встановлено, що до скоєння даного злочину може бути причетний громадянин ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, мешканець АДРЕСА_1, зокрема, це вбачається із рапорту ДІМ Махна А.Ф. У зв'язку з вищенаведеним просить надати дозвіл на проведення обшуку в житлі та інших господарських володіннях громадянина ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_2, за адресою АДРЕСА_2.

Слідчий в судовому засіданні підтримав клопотання з вищевикладених підстав.

Прокурор клопотання слідчого підтримав з аналогічних підстав.

Розглянувши клопотання, вивчивши матеріали кримінального провадження, суд вважає, що клопотання слід задоволити частково, а саме, надати дозвіл на обшук в іншому володінні особи, за місцем проживання гр. ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, за адресою: АДРЕСА_1.

У наданні дозволу на обшук в житлі за місцем проживання гр. ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, за адресою: АДРЕСА_1 -відмовити у зв'язку відсутністю підстав для проведення обшуку в житлі, оскільки слідчим не наведено, які саме предмети, які можуть бути виявлені у житлі ОСОБА_3 та мати вагу речових доказів у кримінальному провадженні.

На підставі викладеного і керуючись ст.ст. 234, 235 КПК України, суд

У Х В А Л И В:

Надати дозвіл на проведення обшуку в іншому володінні особи по місцю проживання ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, за адресою: АДРЕСА_1..

У наданні дозволу на обшук в житлі за місцем проживання гр. ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, за адресою: АДРЕСА_1 -відмовити.

Проведення обшуку доручити слідчому СВ Жовківського РВ ГУМВСУ у Львівській області у провадженні якого знаходиться дана кримінальна справа.

Ухвала на обшук житла чи іншого володіння особи, надає право проникнути до житла чи іншого володіння особи лише один раз.

Строк дії ухвали один місяць з дня її постановлення.

Ухвала остаточна, оскарженню не підлягає.

Ухвалу виготовлено в нарадчій кімнаті в одному примірнику.

Відповідно до вимог ст.235 ч.3 КПК України виготовлено дві копії ухвали, які чітко позначаються як копії.

Суддя: Зеліско Р. Й.

Дата ухвалення рішення04.01.2013
Оприлюднено22.01.2014

Судовий реєстр по справі —444/2/13- к

Ухвала від 22.03.2017

Кримінальне

Жовківський районний суд Львівської області

Зеліско Р. Й.

Ухвала від 04.01.2013

Кримінальне

Жовківський районний суд Львівської області

Зеліско Р. Й.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні