Ухвала
від 03.01.2013 по справі 230/37/13- к
ЄНАКІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

03.01.2013 Справа № 230/37/13- к

№ провадження: 1-кс/230/5/2013

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

03 січня 2013 року слідчий суддя Єнакіївського міського суду Донецької області Мірошкін О.І., при секретарі Панової Л.В., за участю слідчого СУ УМВС України в Донецькій області Асланова М.С., розглянувши клопотання про проведення обшуку,-

В С Т А Н О В И В :

До Єнакіївського міського суду надійшло клопотання слідчого СУ УМВС України у Донецькій області про проведення обшуку згідно кримінального провадження відносно повідомлення про злочин, пов'язаний з незаконним оборотом наркотичних засобів, відносно ОСОБА_1

У клопотанні йдеться про те, що ОСОБА_1 неодноразово займався збутом наркотичних засобів у Пролетарському районі міста Донецька.

Слідчий вказує, що ним отримана інформація від УБНОН ГУМВС України в Донецькій області про те, що ОСОБА_1 неодноразово придбавав наркотичні засоби у мешканця ІНФОРМАЦІЯ_1 О.І., який зареєстрований за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_2. Тому він просить надати дозвіл на обшук за вказаною адресою.

Відповідно ст.234 КПК України слідчий у разі необхідності може звернутися до слідчого судді з клопотанням про проведення обшуку.

Вивченням матеріалів, встановлено, що слідчим допитаний ОСОБА_1, який посилався на особу за ім'ям ОСОБА_2, у якого він придбав наркотичний засіб. Вищевказана особа у своїх показаннях ніякім чином не посилалася на те, що ОСОБА_2 є мешканцем міста Єнакієве. У матеріалах справи є лист УБНОН ГУМВС України в Донецькій області про те, що проведеними заходами встановлено, що цією особою за ім'ям ОСОБА_2 є ОСОБА_2, який мав стосунки з ОСОБА_1 з приводу незаконного обороту наркотичних засобів. Посилання на цю особу, ще не дає право слідчому вторгатися до житла з обшуком без проведення низки слідчих дій, яки б дали підстави вважати, що саме у цієї квартирі, де мешкає ОСОБА_2 знаходяться наркотичні засоби, які він збував незаконним шляхом. Конституція України охороняє недоторканість житла громадян, а тому у даному випадку посилання на місце обшуку є неконкретним, а тому задоволенню не підлягає, бо клопотання є передчасним.

Керуючись ст.ст.234, 235 КПК України,-

У Х В А Л И В :

Слідчому СУ УМВС України в Донецькій області ОСОБА_3 відмовити в проведенні обшуку в квартирі за адресою: Донецька область, місто Єнакієве, вулиця Комуністична, 28-35.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчій суддя:

Дата ухвалення рішення03.01.2013
Оприлюднено22.01.2014

Судовий реєстр по справі —230/37/13- к

Ухвала від 03.01.2013

Кримінальне

Єнакіївський міський суд Донецької області

Мірошкін О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні