Ухвала
від 08.01.2013 по справі 230/114/13- к
ЄНАКІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

08.01.2013 Справа № 230/114/13- к

№ провадження: 1-кс/230/21/2013

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

08 січня 2013 року слідчий суддя Єнакіївського міського суду Донецької області Мірошкін О.І., при секретарі Панової Л.В., за участю слідчого СВ Єнакіївського МВ УМВС України в Донецькій області ОСОБА_1, розглянувши клопотання про проведення обшуку,-

В С Т А Н О В И В :

До Єнакіївського міського суду надійшло клопотання слідчого СВ Єнакіївського МВ УМВС України у Донецькій області про проведення обшуку згідно кримінального провадження відносно повідомлення про навмисне вбивство ОСОБА_2, труп якого було знайдено у його квартирі 14 грудня 2012 року за адресою: місто Єнакієве, вулиця Брайляна,6-58.

У клопотанні ідеться про те, що протягом досудового розслідування встановлено, що ОСОБА_2 підтримував дружні стосунки з ОСОБА_3, який часто бував у постраждалого у гостях. Крім того, досудовим розслідуванням встановлено, що ОСОБА_2 зловживав спиртними напоями, але будь-кого до своєї квартири не впускав, тільки осіб із котрими підтримував дружні стосунки.

Виходячи з викладених слідчим мотивів, він просить про проведення обшуку у квартирі, яка розташована за адресою: Донецька область, місто Єнакієве, вулиця Космонавтів,23-6, де мешкає ОСОБА_3, з метою виявлення знарядь та засобів кримінального правопорушення, які у подальшому можуть бути використані в якості речових доказів.

Відповідно ст.234 КПК України слідчий у разі необхідності може звернутися до слідчого судді з клопотанням про проведення обшуку.

Вивченням матеріалів, які надійшли у розпорядження слідчого судді, встановлено, що підстави для обшуку слідчім мотивовані, слідча дія проводиться у рамках кримінального провадження, а тому клопотання може бути задоволено.

Керуючись ст.ст.234, 235 КПК України,-

У Х В А Л И В :

Дозволити слідчому СВ Єнакіївського МВ УМВС України в Донецькій області ОСОБА_1 провести обшук квартири за адресою: Донецька область, місто Єнакієве, вулиця Космонавтів,23-6, де мешкає ОСОБА_3, з метою виявлення знарядь та засобів кримінального правопорушення, які у подальшому можуть бути використані в якості речових доказів.

Строк дії ухвали про дозвіл на обшук встановити терміном до двадцяти днів з дня постановлення ухвали.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчій суддя:

Дата ухвалення рішення08.01.2013
Оприлюднено22.01.2014

Судовий реєстр по справі —230/114/13- к

Ухвала від 08.01.2013

Кримінальне

Єнакіївський міський суд Донецької області

Мірошкін О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні