Ухвала
від 06.07.2015 по справі 913/270/15
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ61022, м. Харків, проспект Леніна, б.5, inbox@lg.arbitr.gov.ua


У Х В А Л А

                    

06 липня 2015 року                                                                       Справа № 913/270/15

                                                                                 Провадження № 9/913/270/15

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «АЛАВЕС СПЕЦТРАНС», м. Дніпропетровськ

до Товариства з обмеженою відповідальністю «Сєвєродонецький завод хімічного нестандартизованого обладнання», м. Сєвєродонецьк Луганської області

про стягнення 52 787 грн. 55 коп.

суддя                                         Ворожцов А.Г.

секретар судового засідання Морозова С.В.,

у засіданні брали участь:

від позивача - не прибув,

від відповідача - не прибув,

в с т а н о в и в:

суть спору: позивачем заявлено вимогу про стягнення з відповідача на свою користь боргу в сумі 33500,00 грн., пені у розмірі 6663,09 грн., інфляційних нарахувань у сумі 12248,14 грн. та 3 % річних у сумі 376,32 грн. за укладеним між сторонами договором транспортно-експедиційного обслуговування № 0509-01З від 05.09.2014.

Сторони явки своїх повноважних представників у засідання суду не забезпечили, причини неявки суду не повідомили, про час та місце судового розгляду справи судом повідомлялися належним чином.

          Вимоги ухвали господарського суду Луганської області від 23.06.2015 у даній справі сторонами не виконані, відповідачем відзив на позовну заяву та інші витребувані судом матеріали не надано.

З урахуванням викладеного розгляд справи слід відкласти.

Керуючись ст. ст. 77, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд

у х в а л и в:

1. Розгляд справи відкласти на 22.07.2015 об 11 год. 00 хв.

2. Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Луганської області за адресою: м. Харків, проспект Леніна, 5, зал засідань № 109 (суддя Ворожцов А.Г.).

3. Зобов'язати позивача надати:

- письмові пояснення на відзив відповідача, документальне підтвердження та нормативне обґрунтування викладених у поясненнях доводів;

- оригінали документів, які додані до позовної заяви у копіях – для огляду у судовому засіданні;

- провести звірення розрахунків з відповідачем на день слухання справи, за результатами звірення скласти акт, підписаний керівниками акт подати суду;

- документи, що підтверджують статус юридичної особи (свідоцтво про державну реєстрацію, витяг зі Статуту тощо), оригінали документів – для огляду у судовому засіданні, належним чином засвідчені копії - до матеріалів справи.

4. Зобов'язати відповідача надати:

- відзив на позовну заяву, докази його надсилання позивачу, документальне підтвердження та нормативне обґрунтування викладених у відзиві доводів;

- прийняти участь у звіренні розрахунків з позивачем;

- при незгоді з сумою позову надати контррозрахунок;

- документи, що підтверджують статус юридичної особи (свідоцтво про державну реєстрацію, витяг зі Статуту тощо), оригінали документів – для огляду у судовому засіданні, належним чином засвідчені копії – до матеріалів справи.

Явка представників сторін в судове засідання обов'язкова.

Звертаємо увагу сторін, що всі копії документів, що додаються до матеріалів справи та довіреності представників сторін повинні бути належним чином засвідчені відповідно до вимог п. 2 ст. 36 ГПК України. Крім того, п.5.27 Уніфікованої системи організаційно-розпорядчої документації (ДСТУ 4163-2003) передбачено, що відмітка про засвідчення копії документа складається зі слів "Згідно з оригіналом", назви, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії; засвідчуватись повинна кожна сторінка документу з відтиском печатки підприємства, установи, організації, іншої юридичної особи.

Суд доводить до відома учасників судового процесу, що вони мають право отримувати процесуальні документи в електронному вигляді відповідно до наказу Державної судової адміністрації України від 31.05.2013 № 72 “Про реалізацію проекту щодо обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу”.

Для отримання процесуальних документів в електронному вигляді потрібно:

1. Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (завести поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: mail.gov.ua.

2. Подати до суду заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України у вищевказаному розділі. Процесуальні документи у відповідній справі, що видані після дати подання вказаної Заявки до суду, будуть надходити в електронному вигляді на зареєстровану електронну адресу учасника судового процесу в домені mail.gov.ua, зазначену в Заявці.

Суддя                                                                                 А.Г. Ворожцов

Дата ухвалення рішення06.07.2015
Оприлюднено14.07.2015
Номер документу46289852
СудочинствоГосподарське
Сутьстягнення 52 787 грн. 55 коп.

Судовий реєстр по справі —913/270/15

Ухвала від 25.08.2015

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ворожцов А.Г.

Рішення від 22.07.2015

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ворожцов А.Г.

Ухвала від 06.07.2015

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ворожцов А.Г.

Ухвала від 23.06.2015

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ворожцов А.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні