Ухвала
від 16.01.2017 по справі 200/381/17
БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 200/381/17

Провадження №1-кс/200/272/17

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

16 січня 2017 року м.Дніпро

Слідчий суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська ОСОБА_1 , розглянувши у приміщенні того ж суду у м.Дніпрі клопотання слідчого СВ ДВП ГУНП в Дніпропетровській області ОСОБА_2 по кримінальному провадженню внесеному до ЄРДР під № 42017041440000001 від 03.01.2017 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 366 КК України, про надання дозволу на тимчасовий доступ до речей і документів , -

В С Т А Н О В И В:

Службові особи КП « ІНФОРМАЦІЯ_1 » Дніпропетровської міської ради (ЄДРПОУ НОМЕР_1 , зареєстровано за адресою: АДРЕСА_1 , директор ОСОБА_3 ), за попередньою змовою з ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (ЄДРПОУ НОМЕР_2 , зареєстровано за адресою: АДРЕСА_2 , директор ОСОБА_4 ) та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (ЄДРПОУ НОМЕР_2 , зареєстровано за адресою: АДРЕСА_3 , директор ОСОБА_5 ) при підписанні актів виконаних робіт по об`єкту «Реконструкція стадіону по АДРЕСА_1 », а також по роботам з реконструкції спортивних майданчиків вносять до актів Кб-2в завідомо неправдиві відомості з метою розкрадання бюджетних коштів.

У судове засідання слідча не з`явилась, надала до суду заяву відповідно до якої клопотання підтримала та просила справу розглянути за її відсутності.

Представник особи у володінні якої перебувають речі і документи у судове засідання не з`явився, про дату та час слухання справи повідомлявся належним чином, причини неявки суду не повідомив, тому з урахуванням ч.4 ст.163 КПК України, вважаю за можливе розглянути дану справу за його відсутності.

Розглянувши клопотання та дослідивши надані до нього додатки, приходжу до висновку про те, що клопотання підлягає задоволенню з наведених у ньому підстав, так як іншим шляхом отримати інформацію, яка може бути використана при доведенні факту вчинення кримінального правопорушення та вини осіб, які вчинили кримінальне правопорушення, тобто сприяти встановленню істини у справі, у слідчого не має. Тому документи, зазначені слідчим у клопотанні, можуть мати значення для досудового розслідування та бути доказами під час судового розгляду.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 104, 110, 159-166, 309, 369, 371-372 КПК України, -

У Х В А Л И В:

Клопотання - задовольнити.

Зобов`язати керівника КП « ІНФОРМАЦІЯ_1 » Дніпропетровської міської ради за адресою: АДРЕСА_1 , надати слідчому ДВП ГУНП в Дніпропетровській області майору поліції ОСОБА_2 тимчасовий доступ з можливістю вилучення оригіналів документів, а саме:

- проектно-кошторисна документація по об`єктам «Реконструкція стадіону по АДРЕСА_1 », «Капітальний ремонт міні футбольного поля на території Молодіжного парку відпочинку та дозвілля по АДРЕСА_1 », «Капітальний ремонт спортивного майданчика № 2 на території Молодіжного парку відпочинку та дозвілля по АДРЕСА_1 », «Капітальний ремонт волейбольного поля на території Молодіжного парку відпочинку та дозвілля по АДРЕСА_1 », «Капітальний ремонт тенісного корту № 3 на території Молодіжного парку відпочинку та дозвілля по АДРЕСА_1 », «Капітальний ремонт тенісного корту № 4 на території Молодіжного парку відпочинку та дозвілля по АДРЕСА_1 ».

- договори з усіма додатками, додаткові угоди до них, акти виконаних робіт з додатками (КБ-2в, КБ-3), акти прийому передачі товарно-матеріальних цінностей, прибутково-видаткові накладні на придбання/постачання ТМЦ, податкових накладних, рахунки-фактури, платіжних доручень, товарно-транспортних накладних, доручень на отримання ТМЦ, довідок про дебіторську та кредиторську заборгованість, щодо здійснення технагляду по об`єктам закупівлі: «Реконструкція стадіону по АДРЕСА_1 », «Капітальний ремонт міні футбольного поля на території Молодіжного парку відпочинку та дозвілля по АДРЕСА_1 », «Капітальний ремонт спортивного майданчика № 2 на території Молодіжного парку відпочинку та дозвілля по АДРЕСА_1 », «Капітальний ремонт волейбольного поля на території Молодіжного парку відпочинку та дозвілля по АДРЕСА_1 », «Капітальний ремонт тенісного корту № 3 на території Молодіжного парку відпочинку та дозвілля по АДРЕСА_1 », «Капітальний ремонт тенісного корту № 4 на території Молодіжного парку відпочинку та дозвілля по АДРЕСА_1 », та інших товарів, робіт, послуг, які були поставлені (надані) за період з 01.01.2016 року по теперішній час.

Наслідки невиконання ухвали про тимчасовий доступ передбачені ст.166 КПК України.

Строк дії ухвали до 16.02.2017 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчій суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення16.01.2017
Оприлюднено06.03.2023

Судовий реєстр по справі —200/381/17

Ухвала від 16.01.2017

Кримінальне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Сліщенко Ю. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні