Ухвала
від 05.10.2017 по справі 822/1980/17
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Копія

Справа № 822/1980/17

У Х В А Л А

05 жовтня 2017 рокум. Хмельницький

Суддя Хмельницького окружного адміністративного суду П.І. Салюк, розглянувши заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "Шепетівка Енергоінвест" про розстрочення виконання судового рішення в адміністративній справі за позовом Славутської об'єднаної державної податкової інспекції ГУ ДФС у Хмельницькій області в особі Шепетівського відділення до Товариства з обмеженою відповідальністю "Шепетівка Енергоінвест" про стягнення податкового боргу, -

В С Т А Н О В И В :

Товариство з обмеженою відповідальністю "Шепетівка Енергоінвест" звернулось до Хмельницького окружного адміністративного суду з заявою про розстрочення виконання судового рішення по адміністративній справі за позовом Славутської об'єднаної державної податкової інспекції ГУ ДФС у Хмельницькій області в особі Шепетівського відділення до Товариства з обмеженою відповідальністю "Шепетівка Енергоінвест" про стягнення податкового боргу.

Згідно із ст. 263 КАС України, за наявності обставин, що ускладнюють виконання судового рішення (відсутність коштів на рахунку, відсутність присудженого майна в натурі, стихійне лихо тощо), особа, яка бере участь у справі, та сторона виконавчого провадження можуть звернутися до адміністративного суду першої інстанції (незалежно від того, суд якої інстанції видав виконавчий лист) із заявою про відстрочення або розстрочення виконання судового рішення.

Суд розглядає питання про відстрочення або розстрочення виконання, зміну чи встановлення способу і порядку виконання судового рішення в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця, приватного виконавця або сторони виконавчого провадження, що звернулися із поданням (заявою), та осіб, які беруть участь у справі, та у виняткових випадках може відстрочити або розстрочити виконання рішення.

Керуючись статями 165, 263 КАС України, суд, -

У Х В А Л И В :

Призначити судовий розгляд заяви Товариства з обмеженою відповідальністю "Шепетівка Енергоінвест" про розстрочення виконання судового рішення в адміністративній справі за позовом Славутської об'єднаної державної податкової інспекції ГУ ДФС у Хмельницькій області в особі Шепетівського відділення до Товариства з обмеженою відповідальністю "Шепетівка Енергоінвест" про стягнення податкового боргу на 12.10.2017 р. о 11:30 год.

Засідання відбудеться в приміщенні Хмельницького окружного адміністративного суду за адресою: місто Хмельницький, вул. Козацька, буд. 42.

Представникам, що беруть участь у справі, необхідно мати належним чином оформленні відповідні довіреності в оригіналах та копіях.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя /підпис/ "Згідно з оригіналом" Суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення05.10.2017
Оприлюднено05.10.2017
Номер документу69330926
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення податкового боргу

Судовий реєстр по справі —822/1980/17

Ухвала від 17.10.2017

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Салюк П.І.

Ухвала від 05.10.2017

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Салюк П.І.

Постанова від 04.08.2017

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Салюк П.І.

Ухвала від 14.07.2017

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Салюк П.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні