Ухвала
від 01.03.2018 по справі 826/42/18
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01051, м. Київ, вул. Болбочана Петра 8, корпус 1 У Х В А Л А

про залишення позову без розгляду

01 березня 2018 року м. Київ№ 826/42/18 Окружний адміністративний суд міста Києва у складі

головуючого судді Шейко Т.І.

при секретарі судового засідання Хаюк К.С.

розглянувши у відкритому судовому засіданні заяву позивача в адміністративній справі

за позовомОСОБА_1 до Державного агентства резерву України провизнання протиправною бездіяльність, зобов'язання вчинити дії Треті особи, які не заявляють самостійних вимог на стороні відповідача:

- виконуючий обов'язки директора Державного підприємства Вознесенський комбінат хлібопродуктів Державного агентства резерву України Андрєєв Олександр Васильович;

- Державне підприємство Вознесенський комбінат хлібопродуктів Державного агентства резерву;

- Реєстраційна служба Вознесенського міського управління юстиції у Миколаївській області;

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернувся до Окружного адміністративного суду міста Києва з позовом до Державного агентства резерву України, у якому просив суд:

- визнати бездіяльність Державного агентства резерву України протиправною та зобов'язати Державне агентство резерву України (вулиця Пушкінська, 28, м. Київ, 01601, код ЄДРПОУ 37472392) через уповноважену особу подати до реєстраційної служби Вознесенського міського управління юстиції Миколаївської області (адреса: вулиця Пушкінська, 4, м. Вознесенськ, Миколаївська область) документи для вчинення реєстраційної дії, а саме виключення запису з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань про те, що ОСОБА_1 є керівником Державного підприємства Вознесенський Комбінат Хлібопродуктів Державного агентства резерву України (код ЄДРПОУ 00955064).

Ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва від 09 січня 2018 року відкрито провадження у справі та призначено судове засідання.

В судове засідання 01 березня 2018 року прибув представник відповідача, інші учасники справи не з'явились, про дату, час та місце розгляду справи були повідомленні належним чином, клопотань про розгляд справи за відсутності уповноваженого представника чи відкладення розгляду справи не надходило.

Суд зазначив, що через канцелярію суду позивачем подано заяву про залишення позовної заяви без розгляду.

В судовому засіданні представник відповідача проти задоволення заяви не заперечував.

У зв'язку з наявною заявою позивача та враховуючи думку представника відповідача, суд вважає, що клопотання позивача слід задовольнити і залишити позов без розгляду.

Відповідно до пункту 5 частини 1 статті 240 Кодексу адміністративного судочинства України суд своєю ухвалою залишає позов без розгляду, якщо надійшла заява позивача про залишення позову без розгляду.

Керуючись пунктом 5 частини 1 статті 240, статтею 248 Кодексу адміністративного судочинства України, Окружний адміністративний суд м. Києва, -

У Х В А Л И В:

1. Клопотання позивача ОСОБА_1 задовольнити.

2. Залишити позовну заяву ОСОБА_1 до Державного агентства резерву України про визнання протиправною бездіяльність, зобов'язання вчинити дії без розгляду.

Ухвала може бути оскаржена до суду апеляційної інстанції у порядку та строки, встановлені статтями 295-297 Кодексу адміністративного судочинства України.

Суддя Т.І. Шейко

Дата ухвалення рішення01.03.2018
Оприлюднено04.03.2018

Судовий реєстр по справі —826/42/18

Ухвала від 01.03.2018

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Шейко Т.І.

Ухвала від 09.01.2018

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Шейко Т.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні