Ухвала
від 23.08.2018 по справі 596/1940/17
ГУСЯТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Гусятинський районний суд Тернопільської області

УХВАЛА

"23" серпня 2018 р. Справа № 596/1940/17

Гусятинський районний суд Тернопільської області

в складі: головуючого судді Цвинтарної Т.М.

за участю: секретаря судового засідання Рудніцької О.П.

представника позивача - адвоката ОСОБА_1,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в селищі Гусятин цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до акціонерного товариства комерційний банк Приват Банк , ОСОБА_3 районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області, третя особа: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу ОСОБА_4 про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач ОСОБА_2 звернувся до суду з вищезазначеним позовом і просить визнати виконавчий напис за №8229 про стягнення із ОСОБА_2 заборгованості в сумі 23 782,75 грн. по кредитному договору №ТЕ01R359980900 від 19 травня 2013 року таким, що не підлягає виконанню.

Розгляд справи проводиться в ОСОБА_3 районному суді.

Ухвалою Гусятинського районного суду від 19 грудня 2017 року відкрито провадження у справі за позовом ОСОБА_2 до акціонерного товариства комерційний банк Приват Банк , ОСОБА_3 районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області, третя особа: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу ОСОБА_4 про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.

Позивач ОСОБА_2 у судове засідання не з'явився, хоча належним чином був повідомлений про день, час та місце слухання справи, про причини своєї неявки суд не повідомив.

Представник відповідача ОСОБА_3 районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області, у судове засідання не з'явився, хоча належним чином був повідомлений про день, час та місце слухання справи.

Третя особа приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу ОСОБА_4 у судове засідання не з'явився, однак від нього надійшла до суду заява про розгляд справи у його відсутності.

Від представника відповідача АТ КБ Приват Банк надійшло клопотання відкласти судове засідання призначене на 23.08.2018 року та в подальшому проводити дистанційний розгляд даної справи, оскільки відповідальний представник знаходиться за місцем знаходження Прикарпатського Регіонального Управління АТ КБ ПриватБанк (м.Івано-Франківськ), що є територіально віддалено від місця знаходження суду, де відбувається засідання.

Представник позивача - адвокат ОСОБА_1 в судовому засіданні не заперечував про задоволення клопотання щодо проведення дистанційного розгляду даної справи.

Відповідно до ч.1 статті 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов'язковою.

Згідно з ч.7,8 статті 212 ЦПК України у клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду в обов'язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення. Таке клопотання може бути подано не пізніш як за п'ять днів до відповідного судового засідання. Копія ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду негайно надсилається до суду, який зобов'язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

За таких обставин, враховуючи принцип непорушності прав, свобод та інтересів учасників судового розгляду, суд вважає, що є всі правові підстави провести розгляд даної справи в режимі відеоконференції.

На підставі наведеного та керуючись ст. ст. 212, 259, 260 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання представника відповідача акціонерного товариства комерційний банк Приват Банк - задовольнити.

Цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до акціонерного товариства комерційний банк Приват Банк , ОСОБА_3 районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області, третя особа: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу ОСОБА_4 про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню розглядати в судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Судове засідання в режимі відеоконференції відкласти на 11 вересня 2018 року на 13 годин 00 хвилин.

Доручити Івано-Франківському міському суду Івано-Франківської області забезпечити проведення відеоконференції за участю представника відповідача акціонерного товариства комерційний банк Приват Банк в судовому засіданні 11 вересня 2018 року на 13 годин 00 хвилин.

Представнику відповідача акціонерного товариства комерційний банк Приват Банк з'явитися до Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.Грюнвальдська,11 для участі в судовому засіданні 11 вересня 2018 року на 13 годин 00 хвилин.

Копію ухвали направити до Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області - для організації її виконання та сторонам по справі - для відома.

Роз'яснити представнику відповідача акціонерного товариства комерційний банк Приват Банк про те, що у разі його неявки до Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області у призначений час справи до розгляду, він має право брати участь у судовому засіданні в загальному порядку та їх неявка в судове засідання у разі належного повідомлення про час і місце розгляду справи не перешкоджає розгляду справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя-підпис

З оригіналом вірно

Суддя Гусятинського районного суду Т.М. Цвинтарна

Дата ухвалення рішення23.08.2018
Оприлюднено24.08.2018
Номер документу76041097
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —596/1940/17

Рішення від 11.09.2018

Цивільне

Гусятинський районний суд Тернопільської області

Цвинтарна Т. М.

Рішення від 11.09.2018

Цивільне

Гусятинський районний суд Тернопільської області

Цвинтарна Т. М.

Ухвала від 23.08.2018

Цивільне

Гусятинський районний суд Тернопільської області

Цвинтарна Т. М.

Ухвала від 29.03.2018

Цивільне

Гусятинський районний суд Тернопільської області

Цвинтарна Т. М.

Ухвала від 19.12.2017

Цивільне

Гусятинський районний суд Тернопільської області

Цвинтарна Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні