Ухвала
від 12.03.2018 по справі 607/3745/18
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

12.03.2018 Справа №607/3745/18

м. Тернопіль

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області, суддя Вийванко О.М., ознайомившись із поданою позовною заявою ОСОБА_1 в інтересах якого діє ОСОБА_2, місцезнаходження: АДРЕСА_1 до Приватного нотаріуса Тернопільського міського нотаріального округу ОСОБА_3, місцезнаходження: м. Тернопіль, вул. Київська, буд. 2, Приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_4, місцезнаходження: м. Київ, вул. Кіквідзе, 1/2, прим. 1, Тернопільського міського відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області, місцезнаходження: м. Тернопіль, вул. Острозького, 14, третя особа яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - Товариство з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Довіра та гарантія , місцезнаходження: м. Київ, вул. Авіаконструктора Ігоря Сікорського, буд. 8, Товариство з обмеженою відповідальністю Сервер , місцезнаходження: м. Тернопіль, ОСОБА_5 ГалицькогоАДРЕСА_2 про скасування рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, -

В С Т А Н О В И В :

Позовна заява ОСОБА_1 до приватного нотаріуса Тернопільського міського нотаріального округу ОСОБА_3, приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_4, ТМВ ДВС ГТУЮ у Тернопільській обл., третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - ТзОВ Фінансова компанія Довіра та гарантія , ТзОВ Сервер про скасування рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, подана з додержанням вимог, викладених у статтях 175 і 177 ЦПК України.

Справа підлягає розгляду за правилами цивільного судочинства та підсудна Тернопільському міськрайонному суду Тернопільської області.

Відсутні підстави, викладені у статтях 185 і 186 ЦПК України, для повернення позовної заяви або відмови у відкритті провадження у справі.

За таких обставин та враховуючи, що відсутні підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження, суд вважає, що слід відкрити провадження у справі та розглядати справу за правилами загального позовного провадження.

На підставі викладеного, керуючись статтями 19, 27-30, 128, 174-181, 184, 187, 190-191, 196, 260-261, 272, 352-355 Цивільного процесуального кодексу України, суд, -

П О С Т А Н О В И В :

Відкрити провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 в інтересах якого діє ОСОБА_2, місцезнаходження: АДРЕСА_1 до Приватного нотаріуса Тернопільського міського нотаріального округу ОСОБА_3, місцезнаходження: м. Тернопіль, вул. Київська, буд. 2, Приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_4, місцезнаходження: м. Київ, вул. Кіквідзе, 1/2, прим. 1, Тернопільського міського відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області, місцезнаходження: м. Тернопіль, вул. Острозького, 14, третя особа яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - Товариство з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Довіра та гарантія , місцезнаходження: м. Київ, вул. Авіаконструктора Ігоря Сікорського, буд. 8, Товариство з обмеженою відповідальністю Сервер , місцезнаходження: м. Тернопіль, ОСОБА_5 ГалицькогоАДРЕСА_2 про скасування рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень.

Розгляд справи проводити за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче судове засідання на 28 березня 2018 року на 09 год. 30 хв., яке буде проводитися в приміщенні Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області, місцезнаходження: вулиця Котляревського, буд. 34, місто Тернопіль, під головуванням судді Вийванко О. М.

Копію ухвали суду, копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів, надіслати (вручити) учасникам справи.

Встановити відповідачу сімнадцятиденний строк з дня вручення копії даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач має право надіслати (надати) суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам, викладених у статті 178 ЦПК України та додані до нього документи. Одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, надіслати (надати) копію відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному вебпорталі судової влади України за веб-адресою http://court.gov.ua/fair/sud.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Заперечення на ухвалу в частині, що не підлягає оскарженню окремо від рішення

суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Ухвала суду може бути оскаржена в частині відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності до апеляційного суду Тернопільської області або через Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області протягом п'ятнадцяти днів з дня її складання та підписання суддею.

СуддяОСОБА_6

Дата ухвалення рішення12.03.2018
Оприлюднено14.03.2018
Номер документу72699776
СудочинствоЦивільне
Сутьдержавну реєстрацію прав та їх обтяжень

Судовий реєстр по справі —607/3745/18

Рішення від 26.06.2018

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Вийванко О. М.

Рішення від 26.06.2018

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Вийванко О. М.

Ухвала від 23.05.2018

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Вийванко О. М.

Ухвала від 12.03.2018

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Вийванко О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні