Ухвала
від 29.10.2021 по справі 1-45/11
ОЧАКІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Очаківський міськрайонний суд Миколаївської області

Справа № 1-45/11

Провадження 1-в/483/81/2021

У Х В А Л А

Іменем України

29 жовтня 2021 року м. Очаків

Очаківський міськрайонний суд Миколаївської області у складі:

головуючого судді ОСОБА_1 ,

за участю секретаря ОСОБА_2 ,

розглянувши увідкритому судовомузасіданні взалі судуподання начальникавідділення поліції№ 7Миколаївського районногоуправління поліціїГУНП вМиколаївській областіпро продовженняадміністративного наглядувідносно

ОСОБА_3 , який народився ІНФОРМАЦІЯ_1 в м. Очакові Миколаївської області, є громадянином України, з професійно-технічною освітою, є неодруженим, не працює, проживає за адресою: АДРЕСА_1 , засуджений 04 липня 2011 року Очаківським міськрайонним судом Миколаївської області за ч. 2 ст. 307 КК України до п`яти років позбавлення волі, звільнився 28 травня 2015 року умовно-достроково на один рік три місяці один день, 04 лютого 2020 року Очаківським міськрайонний судом Миколаївської області за ч. 1, ч. 2 ст. 185 КК України до двох років позбавлення волі, звільнений від відбування покарання з іспитовим строком один рік,

В С Т А Н О В И В :

20 жовтня 2021 року до суду надійшло подання начальника відділу поліції № 7 Миколаївського районного управління поліції ГУНП в Миколаївській області про продовження встановленого постановою Очаківського міськрайонного суду Миколаївської області від 30 квітня 2020 року адміністративного нагляду відносно ОСОБА_3 строком на шість місяців з обмеженнями у виді заборони виходу з будинку чи іншого житла з 22 год. 00 хв. до 06 год. 00 хв., виїзду за межі Очаківського району без дозволу органу Національної поліції та зобов`язання реєструватися в органі Національної поліції за місцем проживання три рази на місяць. Вимоги подання обґрунтовуються тим, що ОСОБА_3 знаходиться на обліку в відділі поліції№ 7Миколаївського районногоуправління поліціїГУНП вМиколаївській області як раніше судимий, за місцем проживання характеризується негативно, систематично порушує правила адміністративного нагляду, в зв`язку з чим неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 187 КУпАП, з ним проводилися профілактичні бесіди дільничним офіцером поліції, однак результатів вони не дали. Посилаючись на викладене, начальник відділу поліції просив про задоволення подання.

Особи, які беруть участь у розгляді подання, до суду не з`явилися, про дату, час та місце розгляду справи були повідомлені належним чином, надали заяви, в яких просили розглянути подання без їхньої участі.

Дослідивши матеріали подання, суд дійшов такого.

Постановою Очаківського міськрайонного суду Миколаївської області від 30 квітня 2020 року ОСОБА_3 було встановлено адміністративний нагляд строком на один рік із застосуванням обмежень у вигляді: заборони відвідувати бари, кафе, ресторани, магазини, де продаються спиртні напої з метою їх придбання; реєструватися вОчаківському ВПГУНП УкраїниМиколаївської області01,10,20числа кожногомісяця; заборони виїзду за межі Очаківського району Миколаївської області з особистих справ без дозволу Очаківського ВП ГУНП України в Миколаївській області; заборони виходу зі свого помешкання з 22 год. 00 хв. до 06 год. 00 хв.

Ухвалою Очаківського міськрайонного суду Миколаївської області від 29 квітня 2021 року відносно ОСОБА_3 було продовжено адміністративний нагляд строком на шість місяців із застосуванням вказаних вище обмежень.

Разом з тим, ОСОБА_3 після встановлення та продовження йому адміністративного нагляду на шлях виправлення не став, неодноразово допускав порушення правил адміністративного нагляду, в зв`язку з чим притягувався до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 187 КУпАП, що підтверджується копією постанови Очаківського міськрайонного суду Миколаївської області від 05 серпня 2021 року, якою ОСОБА_3 визнано винним у вчиненні 14 правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 187 КУпАП.

За місцем проживання ОСОБА_3 характеризується негативно, не працює.

Відповідно до ч. 2 ст.6Закону України«Про адміністративнийнагляд заособами,звільненими змісць позбавленняволі» у разі, коли є підстава вважати, що особа, щодо якої встановлено адміністративний нагляд, залишається небезпечною для суспільства, адміністративний нагляд за поданням відповідного органу Національної поліції може бути продовжено у визначеному цим Законом порядку кожного разу ще на шість місяців, але не більше терміну, передбаченого законом для погашення або зняття судимості.

За таких обставин, суд вважає за необхідне продовжити адміністративний нагляд відносно ОСОБА_3 строком на шість місяців та застосувати обмеження, передбачені законом.

На підставі викладеного, керуючись ст. 6 Закону України «Про адміністративний нагляд за особами, звільненими з місць позбавлення волі», -

У Х В А Л И В :

Продовжити ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , адміністративний нагляд строком на шість місяців з наступними обмеженнями:

- заборонити вихід зі свого будинку (квартири) за місцем проживання з 22 год. 00 хв. до 06 год. 00 хв.;

- заборонити виїзд за межі Очаківського району без дозволу відділення поліції № 7 Миколаївського районного управління поліції ГУНП в Миколаївській області;

- реєструватися у відділенні поліції№ 7Миколаївського районногоуправління поліціїГУНП вМиколаївській області 01, 10, 20 числа кожного місяця.

Ухвалу може бути оскаржено до Миколаївського апеляційного суду протягом семи днів з дня її оголошення.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції.

Суддя:

Дата ухвалення рішення29.10.2021
Оприлюднено02.02.2023
Номер документу100691390
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —1-45/11

Постанова від 18.11.2015

Кримінальне

Корабельний районний суд м. Миколаєва

Кутурланова О. В.

Постанова від 18.11.2015

Кримінальне

Корабельний районний суд м. Миколаєва

Кутурланова О. В.

Ухвала від 29.10.2021

Кримінальне

Очаківський міськрайонний суд Миколаївської області

Рак Л. М.

Ухвала від 23.06.2021

Кримінальне

Корецький районний суд Рівненської області

Кулик Є. В.

Ухвала від 29.04.2021

Кримінальне

Очаківський міськрайонний суд Миколаївської області

Рак Л. М.

Ухвала від 18.03.2021

Кримінальне

Ічнянський районний суд Чернігівської області

Вовченко А. В.

Ухвала від 23.11.2020

Кримінальне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Єжов В. А.

Постанова від 30.04.2020

Кримінальне

Очаківський міськрайонний суд Миколаївської області

Рак Л. М.

Постанова від 16.02.2011

Кримінальне

Першотравневий районний суд Донецької області

Топузова Н. М.

Постанова від 25.02.2011

Кримінальне

Першотравневий районний суд Донецької області

Топузова Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні